Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Online bankkártyás fizetés

Ha rendelkezik Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatja ezeket. Felhívjuk figyelmét, hogy minden kártyás vásárlás egy 24 órás biztonsági ellenőrzés tárgyát képezi, amely a kiszállítás idejét egy munkanappal késleltetheti. Csak az EU-n belül kibocsátott bankkártyákat fogadjuk el.

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesse fel a megrendeléshez tartozó egyedi rendelésszámot, továbbá csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az info@eszt.hu e-mail címre. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találja meg amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választotta. A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizet a futárnak. Az utánvét díja a szállítás költségen felül 600 forint.

Csomagátvételi lehetőségek

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 890 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges, ugyanakkor a megrendelés után is fizethet készpénzkímélő módon a fentebb feltüntetett fizetési módok bármelyikével.

Csomagautomata szolgáltatás

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a Foxpost futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1890 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges, ugyanakkor a megrendelés után is fizethet készpénzkímélő módon a fentebb feltüntetett fizetési módok bármelyikével.

Személyes átvétel üzletünkben

Vedd át csomagod üzletünkben azonnal, várakozás nélkül!

Scroll to Top